2017. december 10., vasárnap

Logan Lucky – A tuti balhé & The Dark Tower – A Setét Torony



Végre egy jó film, hogy a fene enné meg! Végre! :-)))

Na, vajon melyik a kettő közül – „vajon?”. :-P :-)


Logan Lucky – A tuti balhé


Akadtak benne ismerős momentumok (nekem főleg a Filofax-szal volt hasonlatos pár megoldás…), de hogy alapvetően marha jó, és röhögtetős volt – főleg és kiváltképp az első óra! :-D –, ahhoz kétség sem fér. :sör: :sör: :sör:

Én nem vagyok oda – sőt… :-PPP – az ellenszenves, gyökér Kylo Ren-ért (öcsém, sokatmondó: ki kellett keresnem, hogy hogyan a francba is hívták – egy SW főgonosz nevére nem emlékszek, bonyek! :-PPP valahogy mégis úgy érzem, hogy ez nem számomra ciki… :-PPPPP ), sem a megformálójáért – de már a második filmben látom Adam Drivert, amikor… jót és jól alakít. :thumbsup:

2016 – Silence (Némaság), 2017 – Logan Lucky (A tuti balhé)

Szóval, tud ez a srác, ha akar, és ha a szerep, a karakter megkívánja – tehát: respect. :sör:

Channing Tatum-mal olyan jól hozták a két prosztó tesót, hogy egyfolytában röhögtem minden közös jelenetükön… :-DDDD

…és bonyek, meg bakkerság: amikor színre kerültek, rendre ellopták előlük a showt a még náluk is hülyébb, totál elmebeteg Bang-fivérek: Fish (Jack Quaid) és Sam (Brian Gleeson). :-DDDDDDDDDD


Daniel Craig meg: én nagy nullának tartom, mint Jimmy Bond baltaarcú bátyját :-PPP, de hogy _minden másban_(!) remek, azt csont nélkül elismerem . És ez nem is esik nehezemre.:sör:
Itt is rohadt jó volt, mint sittes robbantási szakértő. :-)))))

Egy óriási hibáját érzem a filmnek: telis tele volt remek karakterrel, de az utolsó félórára ezek a pompás figurák eltűntek, és nézhettük a „mora lizát” :-P és a különösen érdektelen FBI nyomozást, a sablon FBI karakterekkel… :-PPPPP

Kár érte… :-/

Nem lett tökéletes: de egy 7/10-es (kis jóindulattal, és támogatással akár 7,5/10! :sör: ) remek szórakozásnak tökéletesen megfelelt. :respect:

Még most is vigyorgok, mint a fakutya, amikor egy-egy jelenet eszembe jut… :-))))))))


The Dark Tower – A Setét Torony

 
Hát ez meg, mi a tosz volt…?!?! :eeekkk:

A „young adult” fantasy-fiction egy új sarja az Éhezők viadala, az Útvesztő, az Emlékek Őre, a Beavatott sorba?

Mert marhára annak néz ki… :-PPP

Nem, nem olvastam a Setét Torony-ciklust, de hogy ez a film nem Stephen King munkáját/világát tükrözi, arra 100%-ban mérget vennék. :thumbsdown:

Szerintem derék „ragyogó” King-ünk azóta már párszor tökön is rúgta magát, nekifutásból, hogy eladta a ciklusának jogait – és ez a szahar lett belőle… :-PPPPPPPPP


Ez (el)borzasztó volt, bakker.

Induláskor állt be a földbe egy jobb sorsra érdemes franchise. :shameonthem:
:-PPPPP

1 megjegyzés:

  1. He-he... ;-)

    Olvastátok, mit írt Sixx az Utolsó Jedik rivjújában Adam Driver-ről?

    http://index.hu/kultur/cinematrix/2017/12/12/az_utolso_jedik_star_wars_rian_johnson_mark_hamill/


    "Hamill mellé hatalmas meglepetésemre Adam Driver nőtt fel, akit én eddig nem nagyon szerettem, sőt, nem is értettem, mit keres ilyen szerepekben (bezzeg a Logan Luckyban, na, ott sírtam a röhögéstől minden megnyilvánulásán), de az előző fimben simán hisztis hülyegyereknek ábrázolt Kylo Ren a kezében nagyon jó szereplő lett, a karakterfejlődése nagyszerű, organikus és hiteles. "

    :-)))

    VálaszTörlés